Bouw

TeQBuddies voorziet in vakbekwaam en gecertificeerd personeel in vrijwel alle sectoren van de bouw. Zowel als het gaat om woning- en utiliteitsbouw, renovatie als nieuwbouw.

Techniek

De krapte op de arbeidsmarkt wordt ook in de technieksector gevoeld. Maar dat de juiste mensen met bijbehorende competenties er niet zijn, klopt niet. Wij weten ze wel te vinden.

Metaalbewerking

TeQBuddies screent zijn werknemers zorgvuldig op ervaring, competenties en benodigde certificeringen. Op die manier kunnen we aan alle kwaliteitseisen voldoen binnen de metaalsector.

TeQBuddies richt zich met name op kwalitatief hoogstaand technisch vakpersoneel, zonder daarbij de mens achter de werknemer uit het oog te verliezen. We kijken verder dan het tijdelijk leveren van arbeidskrachten en streven naar een samenwerking voor langere tijd en een duurzaam dienstverband voor zowel werkgever als werknemer.

Doordat we de beschikking hebben over een ruime keuze aan huisvesting, kunnen we in heel Nederland de belofte waarmaken om personeel binnen een half uur vanaf hun woonadres op de werkplek te laten zijn. Ons personeel is de Engelse en/of Duitse taal machtig en met mensen van TeQBuddies kan gerekend worden op betrouwbaarheid, kwaliteit en een goede samenwerking.

Comments are closed.