TeQBuddies in de technische sector

De krapte op de arbeidsmarkt wordt ook in de technieksector gevoeld. Maar dat de juiste mensen met bijbehorende competenties er niet zijn, klopt niet. Uit ervaring weten wij op welke manier en waar dat personeel wel te vinden is. Met mensen van TeQBuddies is een werkgever verzekerd van competentiegericht en gekwalificeerd personeel.

Beschikbaar vakpersoneel in de technische sector

In de techniek hebben wij onder andere dit vakpersoneel beschikbaar:

  • Loodgieters
  • Elektriciens
  • Installateurs (ook voor zonnepanelen)

Een greep uit onze vacatures

Assemblage medewerker

Als assemblage medewerker via TeQBuddies in de dagdienst ben jij bezig het product te produceren. Dit zal je doen door verschillende machines te bedienen. Het product wordt volgens diverse methodes geproduceerd.

Elektricien

Als Elektricien via TeQBuddies lever je echt vakmanschap af en geen dag is hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor de aanleg van installaties op het gebied van elektriciteit, verlichting en/of datanetwerken.

Lasser TIG & MIG-MAG / samensteller

TeQBuddies is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar ervaren Lassers TIG & MIG-MAG / samenstellers. Je gaat zo veel mogelijk zelfstandig vanuit tekening; voorbereiden, samenstellen lassen en afwerken van plaatwerk onderdelen en/of lichte constructies.

Comments are closed.