Bouw

TeQBuddies voorziet in vakbekwaam en gecertificeerd personeel in vrijwel alle sectoren van de bouw. Zowel als het gaat om woning- en utiliteitsbouw, renovatie als nieuwbouw.

Techniek

De krapte op de arbeidsmarkt wordt ook in de technieksector gevoeld. Maar dat de juiste mensen met bijbehorende competenties er niet zijn, klopt niet. Wij weten ze wel te vinden.

Metaalbewerking

TeQBuddies screent zijn werknemers zorgvuldig op ervaring, competenties en benodigde certificeringen. Op die manier kunnen we aan alle kwaliteitseisen voldoen binnen de metaalsector.

De buddie neemt contact met je op nog voor je naar Nederland zal afreizen om op die manier kennis met elkaar te maken en zaken als de aankomstdatum- en tijd te bespreken. Jouw buddie zal er ook zijn wanneer je aankomt op het vliegveld of busstation, om daarna op ons kantoor in Mill een gesprek te voeren, de planning door te nemen en je voor te bereiden op de testdag. Op die testdag en ook op de eerste werkdag is ter ondersteuning altijd iemand van TeQBuddies aanwezig. Naast deze begeleiding draagt TeQBuddies ook zorg voor zaken als een BSN-nummer, verzekeringen, mogelijke opleidingen en zaken als werkkleding- en schoenen en vervoer.

Wij gaan ook met je mee als je de eerste keer naar je nieuwe woning gaat. Wij bieden kleinschalige huisvesting op een centrumlocatie waar de privacy gewaarborgd is. Er slaapt een persoon op een slaapkamer en er wordt voorzien in zaken als bedlinnen, bestek en internet. Je buddie zal je ook bijpraten over alle benodigde overige informatie. Denk hierbij aan een dokter, het ziekenhuis, de supermarkt of andere relevante benodigdheden in de omgeving.

Om niet voor verrassingen komen te staan en te blijven werken aan de onderlinge band en vertrouwen, zullen we continu contact blijven houden. Ook in het geval van dringende zaken of noodgevallen zullen wij altijd bereikbaar voor je zijn.

TeQBuddies in het kort:

Jong en eigenwijs uitzendbureau

Welkom bij TeQBuddies. Een jong, actief, enthousiast en eigenwijs uitzendbureau, met desondanks ruim vijftien jaar ervaring in de wereld van werving en selectie.

TeQBuddies voor werkgevers

Op zoek naar flexibel & vakkundig personeel in de bouw of techniek? TeQBuddies regelt alles van A tot Z. Wij zijn dé perfecte oplossing voor werkgevers!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat een samenwerking met ons voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met TeQBuddies.

Comments are closed.