Bouw

TeQBuddies voorziet in vakbekwaam en gecertificeerd personeel in vrijwel alle sectoren van de bouw. Zowel als het gaat om woning- en utiliteitsbouw, renovatie als nieuwbouw.

Techniek

De krapte op de arbeidsmarkt wordt ook in de technieksector gevoeld. Maar dat de juiste mensen met bijbehorende competenties er niet zijn, klopt niet. Wij weten ze wel te vinden.

Metaalbewerking

TeQBuddies screent zijn werknemers zorgvuldig op ervaring, competenties en benodigde certificeringen. Op die manier kunnen we aan alle kwaliteitseisen voldoen binnen de metaalsector.

Zekerheid dus. Weten waar je terecht komt. Want het salaris bleek pas op plek vijf van het wensenlijstje te staan. Ook de juiste informatie ontvangen, duidelijk kunnen communiceren met een contactpersoon en inzicht hebben in hoe de toekomst eruit ziet bleken voor medewerkers belangrijker dan zoveel mogelijk geld verdienen.

Cruciale omstandigheden waarvoor TeQBuddies alles in huis heeft om aan te voldoen. Immers, een werkgever heeft het meeste aan een werknemer op het moment dat die geen zorgen heeft over randvoorwaarden, zich dus kan focussen op werk en niet snel geneigd zal zijn om plotseling te verkassen. Het scheppen van een klimaat waarin voor deze omstandigheden gezorgd wordt, is voor TeQBuddies een voorwaarde om een samenwerking aan te gaan. We doen het goed of niet.

Die kwaliteit is terug te zien in alle opzichten. Of het nu gaat om het karakter van de samenwerking, de stiptheid van betalingen of goede huisvesting. Hiermee binden we onze medewerker voor de langere termijn en kunnen we voor ieder bedrijf de specialist vinden die past en de continuïteit waarborgen.

TeQBuddies voldoet aan de volgende benodigde keurmerken en veiligheidseisen:

TeQBuddies in het kort:

Jong en eigenwijs uitzendbureau

Welkom bij TeQBuddies. Een jong, actief, enthousiast en eigenwijs uitzendbureau, met desondanks ruim vijftien jaar ervaring in de wereld van werving en selectie.

TeQBuddies voor werknemers

We heten je graag welkom bij TeQBuddies.  Binnenkort ga je misschien wel werken in Nederland en vanzelfsprekend wil je weten wat je kunt verwachten!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat een samenwerking met ons voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met TeQBuddies.

Comments are closed.