TeQBuddies heeft zichzelf ten doel gesteld een structureel personeelsprobleem op te lossen. Vanwege de aantrekkende economie en tegelijkertijd de vergrijzing van de samenleving, wordt de schaarste aan geschikt technisch personeel iedere dag groter. Een factor die bedrijven kan belemmeren in hun groei.

Daarbij denkt TeQBuddies niet in kwantiteit maar in kwaliteit. Dit doen we door gebruik te maken van ons uitgebreide Europese netwerk, met de beste recruiters ter plaatse. Zo slagen we er in de meest geschikte kenniswerkers te vinden én te binden. Maar daarmee zijn we er nog niet. Door potentieel personeel al in het land van herkomst volledig te informeren over de functie in Nederland, kunnen we specifiek zoeken naar de meest geschikte kandidaat. Voor ons een directe collega waarmee we langere tijd gaan samenwerken en waarvoor we het geduld hebben om die samenwerking uit te bouwen. Met betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Voor het juiste personeel hebben we de beste banen en de beste huisvesting beschikbaar, altijd binnen een half uur rijden van de werkplek. Want we behandelen ons personeel zoals we zelf ook behandeld willen worden. Met respect en vertrouwen. Op die manier bouwen we een band op en gaan we een samenwerking aan voor de langere termijn.

Een buddie

Een maatje, een vriend, een steun en toeverlaat: een buddie. Wellicht niet het eerste waar aan gedacht wordt, of misschien grote woorden wanneer het gaat om het aangaan van een dienstverband of het aannemen van een nieuwe werknemer.

Toch passen deze omschrijvingen het best bij wat TeQBuddies voor ogen heeft. Wij werken op basis van gelijkwaardigheid en streven er naar om naast in plaats van boven ons personeel te staan, wat ons betreft een voorwaarde en noodzaak wanneer er met mensen gewerkt wordt.

Want als die omstandigheden gecreëerd worden, wordt er moeite voor elkaar gedaan en weten beide partijen dat ze van elkaar op aan kunnen. Als het gaat om afspraken nakomen, op tijd zijn, maar ook in het geval van mogelijkheden tot ontwikkeling, zoals opleidingen voor medewerkers. Op vaktechnisch gebied, maar ook als persoon.

“Ondanks dat we jong zijn hebben we al 15 jaar ervaring”

TeqBuddies Over Ons Afbeelding in de tekst

Onze kracht

Onze kracht zit in het feit dat we snel kunnen schakelen. We hebben 15 jaar ervaring en beschikken over een frisse blik. We richten ons aan de ene kant op het leveren van betaalbaar en flexibel personeel aan business-to-business bedrijven.

Aan de andere kant dragen we zorg voor ons personeel en voorzien we arbeidsmigranten van een betrouwbare werkgever, een goed salaris en de beste huisvesting.

Ik ben werkgeverIk ben werknemer

Onze branches

Bouw

TeQBuddies voorziet in vakbekwaam en gecertificeerd personeel in vrijwel alle sectoren van de bouw. Zowel als het gaat om woning- en utiliteitsbouw, renovatie als nieuwbouw.

Techniek

De krapte op de arbeidsmarkt wordt ook in de technieksector gevoeld. Maar dat de juiste mensen met bijbehorende competenties er niet zijn, klopt niet. Wij weten ze wel te vinden.

Metaalbewerking

TeQBuddies screent zijn werknemers zorgvuldig op ervaring, competenties en benodigde certificeringen. Op die manier kunnen we aan alle kwaliteitseisen voldoen binnen de metaalsector.

TeQBuddies in het kort:

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat een samenwerking met ons voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met TeQBuddies.

TeQBuddies voor werknemers

We heten je graag welkom bij TeQBuddies. Binnenkort ga je misschien wel werken in Nederland en vanzelfsprekend wil je weten wat je kunt verwachten!

TeQBuddies voor werkgevers

Op zoek naar flexibel & vakkundig personeel in de bouw of techniek? TeQBuddies regelt alles van A tot Z. Wij zijn dé perfecte oplossing voor werkgevers!

Buddies aan het woord

Tijdens mijn aankomst kreeg ik een warm welkom.
Bij aankomst in de accommodatie voelde dit direct als een thuis.

Piotr

Tijdens mijn aankomst werd ik opgevangen op het vliegveld. Alles was van A-Z geregeld.
Aankomst, check-in op kantoor, de huisvesting en het werk!

Emil

TeQBuddies biedt meer dan alleen werk.
Ik voel mij onderdeel van de familie, men staat 24/7 voor je klaar.

Vasile

Comments are closed.